Eieren – Zoete aardappeltortilla met champignons

EU-member_recepten_juli_zoete-aardappel-tortilla

Bereiding

VOORBEREIDING 25 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN

Klop de eieren los in een kom. Voeg daaraan basilicum en bieslook toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de olie in een pan en bak hier eerst de champignon plakjes goudbruin in. Voeg de zoete aardappel en rode ui toe. Zet de helft van het bakmengsel even apart en voeg de helft van het eimengsel toe aan de pan.

Bak de omelet aan twee kanten goudbruin. Herhaal dit met de andere helft van het bakmengsel en het ei. Eet de tortilla´s warm of koud (ook lekker om mee te nemen!)

Ingrediënten

VOOR 2 TORTILLA'S

  • 1 zoete aardappel, gekookt en in stukjes
  • 3 eieren
  • 1 rode ui fijngesneden
  • 2 el verse basilicum, gehakt
  • 1 el verse bieslook, gehakt
  • 1 el kokosolie
  • 250 g champignons, in plakjes
  • Zout en peper naar smaak

Print

Makkelijk bij het koken