Brood – Warme zadenbroodjes met hüttenkäse en fruit

carola-van-bemmelen_eu_zadenbroodjes-met-huttenkase-en-fruit

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng alle pitten en zaden in de blender tot een meel (let op, niet te lang, dan wordt het een pasta). Doe dit meel in een kom en voeg de crème fraîche en eieren toe. Klop dit met een garde goed door elkaar.

Vul de muffinvorm. Bak de broodjes af op 200 graden in een kwartiertje. De broodjes moeten nog zacht aanvoelen als je ze eruit haalt, ze worden iets steviger met afkoelen. Laat ze dus niet te lang in de oven staan. Eet de broodjes met daarop de hüttenkäse en beleg dit met plakjes fruit naar keuze.

Ingrediënten

VOOR 6 BROODJES

  • 6 el pompoenpitten
  • 6 el lijnzaad
  • 6 el sesamzaad
  • 3 el psylliumvezels
  • 1 el creme fraîche
  • 4 eieren
  • 2 el hüttenkäse
  • 1 stuk fruit naar keuze

EXTRA NODIG
Muffinvorm voor 6 stuks, oven

Print

Makkelijk bij het koken