Vleesgerechten – Zelfgemaakte mini hamburgers

eetgeluk-universiteit_recepten_oktober-2020_mini_hamburgers

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Meng het gehakt met de psylliumvezels, het ei en de kruiden goed door elkaar. Vorm er met de hand mini hamburgers van, weeg ze eventueel om dezelfde grootte te krijgen. Bak de hamburgers in de boter tot ze gaar zijn.

Neem de speltbroodjes en beleg ze met 2 bladen sla en een hamburger. Natuurlijk ook heel lekker met een likje Belgische mayonaise!

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES

  • 500 gr rundergehakt
  • 1 tl psylliumvezels
  • 1 ei
  • 1/2 tl zout
  • 1 el Italiaanse kruiden naar smaak
  • 1 el roomboter of kokosolie
  • 1 krop sla
  • Speltbroodjes

Print

Makkelijk bij het koken