Vleesgerechten – Vandouvan karbonades met rauwkost en krieltjes

Eetgeluk-membership_recepten_mei-2020_vandouvan-karbonade

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Bestrooi de karbonades met de Vadouvan kruiden en bak ze in wat boter in een koekenpan rondom bruin. Giet een beetje water in de pan en doe er een deksel op en laat zo de karbonades rustig gaar stoven. Snijd ondertussen de komkommer, de paprika en de wortels in stukken en doe ze ineen schaal.

Bak de krieltjes in een Airfryer of in de koekenpan gaar en bruin. Serveer de karbonades met de krieltjes en zet de schaal rauwkost erbij op tafel.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 4 schouder- of ribkarbonades (Geen varkensvlees? Kies dan kipdijstukken)
  • 2 el Vadouvan kruiden (Jonnie Boer)
  • 1 komkommer
  • 2 rode paprika’s
  • 4 flinke wortels
  • 400 gr krieltjes

Print

Makkelijk bij het koken