Visgerechten – Vistasje

2019-01 Vistasje

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 20-25 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de groene paprika, rode paprika, tomaat en champignons heel fijn. Pluk roosjes van een stronk broccoli en snijd deze ook fijn. Meng alle groenten door elkaar en voeg een flinke hand fijngesneden dille en tijm toe samen met zeezout, versgemalen peper en een beetje citroensap.

Leg op een vel aluminiumfolie of bakpapier een verse zalmmoot en leg daar het fijngesneden groenten mengsel op. Vouw dicht en let daarbij op dat er geen openingen zijn anders loopt het vocht eruit tijdens het bakken. Zet ongeveer 25 minuten in de oven op 180 graden. Wil je je vis medium en je groenten beetgaar, houd dan ongeveer 20 minuten.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 1 verse zalmmoot per persoon
  • ½ groene paprika
  • ½ rode paprika
  • 1 tomaat
  • Flinke hand champignons
  • Stronk broccoli
  • Flinke hand fijngesneden dille
  • Flinke hand fijngesneden tijm
  • 1 el citroensap
  • Peper en zout naar smaak
  • Aluminiumfolie

Print

Makkelijk bij het koken