VIP DAG VOOR LEDEN

Je bent erbij!

Belangrijk: vul het deelnameformulier hieronder in!

YESSSSS!!!

Je bent er gezellig bij de 22e april. Een hele dag vol inspiratie, gezelligheid en liefde. Hoe cool is dat! Samen gaan we er een feestje van maken!

Als het goed is ontvang je binnen nu en een uurtje via de mail de bevestiging van jouw deelname met daarin alle informatie die je nodig hebt. Lees dat even goed door zodat je weet hoe alles werkt.

Om alles op de dag zelf lekker soepel te laten verlopen hebben we verder nog een aantal aanvullende gegevens van je nodig. Zou je daarom het onderstaande formulier gelijk even in willen vullen?

Belangrijk: we hebben de gegevens van de ingevulde formulieren echt nodig van je. Vul het dus GELIJK even in!

Tot de 22e!

Carola

VUL ONDERSTAAND FORMULIER ZO VOLLEDIG MOGELIJK IN

Aanmelden VIP dag

  • VoornaamAchternaamMailadres 
  • VoornaamAchternaamMailadres 
  • Voornaam + AchternaamWoonplaatsTelefoonnummerE-mail adresMeerijden of chauffeur? 
    Belangrijk: wij regelen niet de carpool, dat doe je zelf. Het enige dat we doen is het samenstellen van een lijst met carpoolmogelijkheden zodat je zelf contact op kunt nemen met elkaar en afspraken kunt maken. Wanneer je jouw gegevens invult op de lijst ga je er dus automatisch mee accoord dat deze gegevens naar alle deelnemers van de lijst worden verzonden.
  • Geef hier het aantal maanden of jaren op dat je al lid bent van de Uni
  • Wat zijn jouw succeservaringen tot nu toe met de Uni? Wat heeft de Uni je gebracht? Wat zijn veranderingen in je leven die je merkt sinds je lid bent geworden van de Eetgeluk Universiteit? Wat is je grootste inzicht geweest tot nu toe? Welke tips en adviezen zou je graag meegeven aan anderen?