Vanillepudding met rozijntjes

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 8 UUR
Roer de amandelmelk door met de gelatinepoeder en laat het even rusten.
Verhit de kokosmelk, honing en vanille in een pannetje, maar laat het niet koken. Voeg de amandelmelk toe en roer goed. Laat het niet koken.
Haal de pan van het vuur en doe het mengsel in een glazen kom. Dek de kom af met plasticfolie en laat het 8 uur in de koelkast staan.
Klop het mengsel romig met een mixer. Roer de rozijntjes en/of chocoladestukjes er doorheen. Serveer in kleine kommetjes.
Tip: gelatinepoeder kun je online kopen, de rode versie van het merk Great Lakes is verantwoord. Dit is niet vegetarisch. Agar agar is plantaardig en koop je bij de natuurwinkel.
Ingrediënten
VOOR 4 PORTIES
- 100 g amandelmelk
- 3 el gelatinepoeder
- 400 ml kokosmelk
- 4 el honing*
- 1 tl vanillepoeder
- 2 handjes rozijntjes*, in water geweld
- Optioneel: 80 g fijngehakte chocolade*