Eieren – Roerei met champignon en tomaat

de-gelukkige-eter_EU_recepten_mei-2019_champignon-tomaat

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Snijd de champignons en knoflook in plakjes en de tomaat in blokjes. Verhit olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de champignons toe en laat zachtjes even bakken. Kluts ondertussen de eieren en voeg ze samen met de tomatenblokjes bij de champignons. Roer in de pan tot al het ei gestold is. Breng het op smaak met peper en Himalaya-of Keltisch zeezout en eet het met twee crackers

Tip: lekker met een beetje zelfgemaakte of Belgische mayonaise!

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 2 eieren
  • 100 gr champignons
  • 1 grote tomaat
  • 1 teentje knoflook
  • Himalaya-of Keltisch zeezout
  • Peper
  • 2 crackers

Print

Makkelijk bij het koken