Stoofschotel – Provencaalse drumsticks

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 60 MINUTEN
Snijd de ui in ringen en de knoflook in plakjes. Verwarm de kokosolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Kruid de drumsticks met het paprikapoeder, peper en Himalaya-of Keltisch zeezout. Voeg de drumsticks bij het uienmengsel en voeg het kopje water toe. Smeer de tomatenpuree over de drumsticks. Halveer de olijven en voeg ze erbij in de pan. Strooi tenslotte de Provençaalse kruiden eroverheen. Laat 1 uur stoven met de deksel erop totdat alles goed gaar is. Eet de drumsticks met de quinoa en snijd een rauwkost mix van de komkommer en radijs.
Ingrediënten
VOOR 2 PERSONEN
- 4 kipdrumsticks
- 1 grote rode ui
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 2 el Provençaalse kruiden
- 2 tenen knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- 10 zwarte olijven
- 1 kopje water
- Himalaya-of Keltisch zeezout
- Peper
- 2 el kokosolie
- ½ komkommer
- 1 klein bosje radijs
- 100 gram gare quinoa