Pittige notenmix

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng in de noten en zaden in een ruime kom. Voeg de olijfolie toe en een scheutje tamari saus en meng dit goed door elkaar. Leg een vel bakpapier op een bakblik en spreid de mix zo uit op het blik dat het verspreid ligt en strooi er nog een klein beetje zeezout overheen.
Rooster de noten circa 15 minuten goudbruin. Roer de mix regelmatig om zodat het aan alle kanten mooi bruin wordt. Laat de mix afkoelen en serveer. Luchtdicht afgesloten is de mix nog ongeveer een week houdbaar.
Ingrediënten
VOOR 1 BAKJE
- 1 bakje gemengde rauwe noten
- 2 el pompoenpitten
- 2 el zonnebloempitten
- 1 tl kummelzaadjes
- 1 el olijfolie
- Biologische tamarisaus
- Keltisch zeehout