Pasta – Pasta à la crème

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 20 MINUTEN
Smelt de boter in een ruime koekenpan. Bak hierin de ui en knoflook zacht. Voeg de champignons toe en bak mee met de uien tot ze zacht zijn. Voeg vervolgens de zalm toe en laat even kort meebakken. Voeg de overige ingrediënten (behalve de pasta en de cashewnoten) toe en laat zachtjes pruttelen tot alle ingrediënten zacht zijn. Voeg als allerlaatste de cashewnoten toe zodat ze lekker knapperig blijven.
Verwarm een waterkoker vol water. Doe de pasta in een vergiet en giet het gekookte water er overheen. De pasta wordt hierdoor beetgaar. Eventueel kun je dit nog een keertje herhalen.
Serveer de saus met de pasta, salade en/of rauwkost
Ingrediënten
VOOR 4 PERSONEN
- 350 gram wortel of courgette pasta
- 2 grote uien, in stukjes
- 250 gram champignons (gesneden)
- 400 gram diepvriesspinazie
- 200 gram roomkaas
- 75 gram gebrande cashewnoten (ongezouten)
- 500 gram verse zalmfilet of zalm uit blik (zonder graatjes)
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- Roomboter of kokosolie (om in te bakken)
- Zout en peper naar smaak