Pap – Kokospap met aardbeien

eetgeluk-universiteit_recepten_oktober-2020_kokospap-aardbeien

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Meng het kokosmeel met het water en de kokosmelk in een steelpan en verwarm dit tot het dikker begint te worden. Klop het ei los, haal de pan van het vuur en roer de helft hiervan er goed door. Zet de pan terug op het vuur, doe de andere helft erbij, blijf goed roeren en doe ook de boter en de honing erbij. Als de boter gesmolten is, is de pap klaar. Serveer eventueel met wat vers fruit erin of met een theelepel kaneel erover.

Ingrediënten

VOOR 1 PORTIE

  • 2 el kokosmeel
  • 120 ml kokosmelk
  • 50 ml water
  • 1 el roomboter (of kokosolie)
  • 1 ei
  • ½ tl honing*

Print

Makkelijk bij het koken