Pannenkoeken – Pancakes hartig belegd

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN
Meng de meelsoorten met zout en arrowroot. Voeg water toe tot de juiste dikte (beslag niet te dun maken). Voeg de kruiden toe. Beetje olie in de pan verwarmen en met pollepel circa 3 kleine hoopjes in pan doen. De pancakes op laag vuur aan beide kanten gaar bakken. Bak een heel stapeltje.
Snijd de courgette in kleine blokjes en bak ze kort aan tot ze gaar zijn. Beleg de pancakes nu hartig met rosbief, de kiemgroente, radijs in plakjes en de courgette.
Ingrediënten
VOOR 1 PERSOON
- 5 el quinoameel
- 5 el boekweitmeel
- ½ tl arrowroot
- Water
- Snuf (Keltisch) zeezout
- Eventueel Provençaalse kruiden naar smaak
- 125 gr rosbief
- 150 gr groenten: radijs, kiemgroente en courgette
- 1 el olijfolie extra vierge