Pannenkoeken – Ontbijtwafels met bosvruchten

EU_recepten_september_2019_ontbijtwafels-met-vruchten

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Kluts de eieren los. Meng het havermeel, amandelmeel, kokosmeel, zout en vanille er doorheen. Voeg water toe tot het een dik beslag is. Vet het wafelijzer in en bak de wafels zoals gebruikelijk. Serveer de wafels met de bosvruchten bovenop

* in plaats van amandelmeel kun je ook zelf witte amandelen malen met een goede keukenmachine

Ingrediënten

VOOR 2 PORTIES - 4 WAFELS

  • 1 handje bosvruchten
  • 3 eieren
  • 100 gram havermeel (gemalen havermout)
  • 2 el kokosmeel
  • 75 gram amandelmeel
  • Snuf zout
  • Flinke snuf vanillepoeder
  • Scheut water
  • Kokosolie/roomboter om in te vetten

Print

Makkelijk bij het koken