Pannenkoeken – Mini kaneel pannenkoekjes

EU-member_recepten_juli_mini-kaneel-pannenkoekjes

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Meng de ingrediënten in een kom tot een mooi beslag. Verhit olie of boter in een pan en voeg een lepel beslag toe. Keer het pannenkoekje wanneer de onderkant goudbruin is en bak de andere kant ook goudbruin. Herhaal tot het beslag op is. Handig mee te nemen in een bakje. Lekker met een banaan*.

Tip: vervang de kaneel door Italiaanse keukenkruiden en bak wat spek of kaas mee voor een hartige variant.

Ingrediënten

VOOR 6 STUKS

  • 250 ml (plantaardige) melk
  • 100 g volle yoghurt
  • 2 eieren
  • 2 tl kaneel
  • 100 g roggemeel
  • 100 g havermeel
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • 1 tl zout
  • Boter om in te bakken

Print

Makkelijk bij het koken