Overig – Maiskolven met knoflook (BBQ)

EU-member_recepten_juli_maiskolven-met-knoflook

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Verwijder de bladeren en draden van de maïs. Kook de maïs 5 minuten in een pan. Meng ondertussen de mayonaise met de knoflookpoeder en een beetje zout en peper. Dep de maïskolven droog en wrijf de knoflookmayonaise over de maïskolven.

Grill ze op BBQ tot je de gril lijnen ziet, dit is een paar minuten. Haal ze van de BBQ en strooi de Parmezaanse kaas over de maïskolven. Serveer direct, eventueel met de sla en rucola.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 4 maiskolven*
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 5 el ongezoete mayonaise
  • 4 el geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper naar smaak
  • Optioneel: sla en rucola om erbij te serveren!

Print

Makkelijk bij het koken