Salade – Lunchbowl met granaatappel

de-gelukkige-eter_EU_recepten_april-2019_lunchbowl-met-granaatappel

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Bereiding

Doe de spinazie of snijbiet in een eenpersoons kom. Snijd de appel en de ui klein en voeg deze aan de sla toe. Klop de granaatappelpitjes uit de granaatappel en verdeel deze over de salade. Verdeel de geitenkaas over de salade. Strooi de pecannoten over de salade. Maak een dressing van de olie, azijn, peper, zout. Besmeer de crackers met roomboter en eet ze samen met de salade.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 125 zachte geitenkaas
  • 25 gr verse baby spinazie of snijbiet
  • 1 appel
  • 1/2 granaatappel
  • 1 rode ui
  • Handje pecannoten
  • 1 el olijfolie
  • Azijn
  • Peper
  • Keltisch zeezout
  • 2 crackers
  • 1 el roomboter
  • 1 tl chiazaad

Print

Makkelijk bij het koken