Pannenkoeken – Kruidige havermoutpannenkoeken

eetgeluk-universiteit_recepten_kruidige-havermoutpannenkoeken

Bereiding

Meng havermeel, havervlokken, ei, kruiden, zout en water tot er een redelijk vloeibare consistentie ontstaat. Bak in kokosvet zoals een pannenkoek. Snij de aardbei en minibanaan in kleine stukjes en meng met de blauwe bessen.

Garneer de pannenkoek met het fruit.

TIP havermeel (en allerlei andere meelsoorten) maak je heel snel en makkelijk door in een koffiemolen wat havermout fijn te malen. Maak gelijk een weckpot vol, lekker makkelijk!

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 30 g havermeel
  • 10 g havervlokken
  • 2 eieren
  • Snufje garam masala kruiden (of andere kruiden/specerijen naar keuze bijvoorbeeld kaneel)
  • Snufje Keltisch zeezout
  • 120 ml water
  • 1 el kokosvet
  • 125 g mix van aardbei, minibanaan en
    blauwe bessen

Print

Makkelijk bij het koken