Brood – Kaneelbroodjes met roomboter

EU-recepten-kaneelbroodjes

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 20 MINUTEN + AFKOELTIJD

Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Klop het ei luchtig met de kokosolie. Meng het amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, kaneel, rasp en sap van de sinaasappel erdoorheen. Laat het 2 minuten staan zodat het kokosmeel kan uitzetten en het deeg steviger wordt.

Vorm ronde broodjes van het deeg. Leg ze op de bakplaat. Zet ze 20 minuten in de oven en laat ze goed afkoelen. Serveer met plakjes geitenkaas en roomboter.

Ingrediënten

VOOR 3 PORTIES

  • 100 gr amandelmeel
  • 50 gr kokosmeel
  • 1 ei
  • 50 gr gesmolten kokosolie of roomboter
  • 2 tl kaneel
  • Rasp van 1 sinaasappel
  • Sap van 1/2 sinaasappel*
  • 150 gr geitenkaas in plakjes
  • Roomboter

Print

Makkelijk bij het koken