Wokgerechten – Kalkoencurry met spitskool

de-gelukkige-eter_EU_recepten_mei-2019_kalkoencurry-met-spitskool

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Bak de kalkoen in wat kokosolie. Voeg de knoflook, gember, kerrie en kurkuma toe, laat niet te heet worden. Voeg de spitskool en de champignons toe, bak dit even mee, ook niet te heet, zodat de kruiden niet verbranden. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met zout. Laat de kalkoen en groenten zachtjes gaar worden. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de curry met de quinoa.

Ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

  • 250 gr kalkoenfilet
  • 400 gr spitskool
  • 125 gr champignons
  • 100 gr bereide quinoa
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 el kokosolie
  • Zout
  • Peper
  • 2 cm gember
  • 1 el kurkumapoeder
  • 2 el kerriepoeder
  • 2 teentjes knoflook

Print

Makkelijk bij het koken