Visgerechten – Italiaanse visschotel

eetgeluk-universiteit_recepten_italiaanse-visschotel

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 2-3 UUR

Doe alle ingrediënten in een stoofpan. Breng het aan de kook en laat het 2 uur stoven op zacht vuur, met deksel op de pan. Serveer direct, samen met de groene salade en/of quinoa.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 2 el roomboter of kokosolie
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 400 g gehakte tomaten (uit blik)
  • 4 kabeljauwfilets of andere witte vis, in stukjes
  • 200 g cocktailgarnalen gepeld
  • Handje zwarte olijven, gehalveerd
  • Handje verse basilicum, grof gehakt
  • Zout en peper naar smaak
  • Serveren met: een groene salade of gekookte quinoa

Print

Makkelijk bij het koken