Pannenkoeken – Havermoutpannenkoek met zalm en rucola

carola-van-bemmelen_eu_haverpannenkoek-met-zalm

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Maak van de havermout, het ei en het water of de kokosmelk een beslagje. Bak hiervan in de roomboter 2 of 3 pannenkoeken.

Beleg de pannenkoeken rijkelijk met de rucola. Snijd met een kaasschaaf flinterdunne plakjes van de komkommer en verdeel deze over de pannenkoeken. Beleg dan de pannenkoeken met de zalm. Strooi er wat dille over en knijp de citroen erover uit.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 50 gr havermout
  • 1 ei
  • 60 ml water of kokosmelk
  • 130 gram gerookte zalm
  • 1 el roomboter
  • 50 gr rucola
  • 100 gr komkommer
  • 1 tl gedroogde of verse dille
  • ½ citroen

Print

Makkelijk bij het koken