Rijst – Gevulde paprika met feta en quinoa

de-gelukkige-eter_EU_recepten_mei-2019_gevulde-paprika-met-feta

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de paprika, snijd de bovenkant eraf en verwijder de zaadlijsten. Bak in de kokosolie de ui, spinazie en knoflook. Breng op smaak met Himalaya-of Keltisch zeezout en peper. Vul de paprika met het groentemengsel en kruimel de feta er overheen. Zet in een ovenschaal en laat de kaas in 10 min smelten onder de gril of in de oven. Serveer met de quinoa.

Ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

  • 80 gr ongekookte quinoa
  • 2 paprika’s
  • 1 ui
  • 400 gr spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gr (biologische) feta
  • Peper
  • Himalaya-of Keltisch zeezout
  • 1 el kokosolie

Print

Makkelijk bij het koken