Gele vruchtentaartjes

Bereiding
VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed twee bakplaten met bakpapier. Snijd de bladerdeegvellen in vieren en leg deze op de bakplaat. Duw de randen iets omhoog. Prik in het bladerdeeg met een vork en zet ze alvast 10 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen en verdeel de crème fraîche over de bodems van de kleine taartjes. Verdeel het fruit over de taartjes. Verwarm de jam in een pannetje en bestrijk de taartjes met de jam. Zet ze vervolgens nog 10 minuten in de oven. Bestrooi met de geschaafde amandelen.
Ingrediënten
VOOR 24 STUKS
- 6 vellen speltbladerdeeg*
- 75 g crème fraîche
- 1 perzik, geschild en in plakjes
- 1 nectarine, geschild en in plakjes
- 1 abrikoos, geschild en in plakjes
- 25 g geschaafde amandelen
- 4 el ongezoete abrikozenjam*