Basics

De Eetgeluk Planner is speciaal ontwikkeld voor leden van de Eetgeluk Universiteit. Het is een belangrijke tool die je tijdens het volgen van het programma helpt om iedere dag opnieuw te oefenen met het managen van je oerbrein.

Wanneer je kiest voor een relaxte relatie met eten, is het belangrijk dat je weer kunt gaan vertrouwen op de signalen die je lichaam je geeft. De voedingstabellen helpen je op weg, zodat je steeds beter voelt wanneer je honger hebt en wanneer je vol zit.

85% van alle producten die je in de supermarkt koopt bevat een vorm van suiker. Met de suikerspiekpas ga je die verschillende vormen van suiker herkennen en kun je andere keuzes maken.

Er is meer dan genoeg dat je nog wél kunt kopen in de supermarkt. De supermarktshopper legt  je uit hoe het werkt. Dat maakt het boodschappen doen lekker makkelijk en helpt je om te  focussen op alles wat wél mogelijk is.

Als lid van de Eetgeluk Universiteit heb je exclusief toegang tot de pdf's van alle boeken van Carola. Zodat je ze kunt lezen op je computer, i-pad of mobiele telefoon. Eén verzoek: ga hier respectvol mee om, de pdf's van de boeken zijn echt alleen voor leden van de Eetgeluk Universiteit bedoeld.