Eieren – Geitenkaaskoekjes

Eetgeluk-membership_recepten_mei-2020_geitenkaaskoekjes

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN

Meng de geitenkaas met de honing en rol er balletjes van. Druk deze plat tot ronde koekjes. Doe de kokoschips in de blender en blend tot ze grof gehakt zijn.

Klop het ei los. Doe 4 eetlepels van de kokos in een kommetje en wentel de koekjes er doorheen en daarna door het geklopte ei.

Doe de overige 4 eetlepels kokos samen met het sesamzaad in een kommetje en wentel dan de koekjes daar doorheen. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en bak de koekjes kort aan beide kanten krokant.

Ingrediënten

VOOR 4-6 KOEKJES

  • 1 rolletje zachte geitenkaas
  • ½ el honing*
  • 8 el kokoschips (bijvoorbeeld die van “Smaakt”)
  • 1 ei
  • 4 el sesamzaad

Print

Makkelijk bij het koken