Wokgerechten – Eenpansgerecht met rijst, gehakt en ananas

EU-recepten_april-2020_eenpansgerecht-rijst-gehakt-ananas

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 20 MINUTEN

Rul het gehakt in een klontje kokosolie en knijp daar de knoflook bij uit. Voeg ook de kerrie toe en knijp de gember ook uit met de knoflookpers. Snijd de courgette en de wortel in blokjes en voeg ze toe in de pan. Laat de groenten op matig vuur gaar worden en breng dan op smaak met peper en zout. Meng de bloemkoolrijst erdoor en laat nog 5 minuten bakken.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 400 gr rundergehakt
  • ½ ananas
  • 1 courgette
  • 1 flinke winterpeen
  • 1 verpakking bloemkoolrijst
  • 1 teen knoflook
  • 1 el kerrie
  • 1 tl Ao Nori
  • 2 cm verse gemberwortel
  • Zout, peper

Print

Makkelijk bij het koken