Crackers – Crackers met spinaziepesto

EU-recepten_juni-2019_crackers-spinaziepesto

Bereiding

VOORBEREIDING 3 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Verwijder de zaadjes uit de rode peper en pers de knoflook uit. Was indien nodig de spinazie en laat hem goed uitlekken. Pureer de spinazie, rode peper, knoflook en geitenkaas (Vega = zonnebloempitten) samen met de olijfolie in een blender of met de staafmixer. Breng op smaak met peper en Himalaya-of Keltisch zeezout. Beleg de crackers met de pesto.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 50 gr oude geitenkaas
  • 125 gr verse spinazie
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el olijfolie extra vierge
  • Himalaya-of Keltisch zeezout
  • Peper
  • 2 crackers

Print

Makkelijk bij het koken