Muffins – Courgettemuffins

Bereiding
VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN
Verwarm de oven voor op 170 graden. Zet je muffinvormpjes klaar.
Mix in een kom of pureer in je blender de eieren en kokosolie tot een romig mengsel. Doe het beslag in een kom en roer de speltmeel, zout en bakpoeder er doorheen. Roer vervolgens de overige ingrediënten door het beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes. Zet het 20-25 minuten in de oven en laat ze even afkoelen.
Ingrediënten
VOOR 8-10 MUFFINS
- 2 eieren
- 2 el gesmolten kokosolie (of roomboter)
- 125 gram speltmeel*
- 1 tl wijnsteenbakpoeder
- 75 ml (plantaardige) melk
- snufje zout
- 100 gram geraspte courgette
- 75 gram gekruimelde fetakaas
- handje verse jonge spinazie (fijngehakt)