Veelgestelde vragen

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Je kunt jouw wachtwoord en je andere profielgegevens veranderen door rechtsboven te klikken op het contact en daar te kiezen voor jouw account. Je komt dan op een pagina met jouw gegevens. Hier kun je de aanpassingen doorvoeren en opslaan. Dit is de rechtstreekse link naar deze pagina.

Hoe kan ik pagina's printen?

Onderaan de meeste pagina's vind je een speciale printbutton waarmee je pagina's kunt printen of kunt opslaan als PDF. Wanneer je deze button niet ziet of wanneer deze button niet werkt, kun je ook de pagina van jouw keuze printen door naar de desbetreffende pagina te gaan en daar tegelijkertijd te drukken op: <CTRL - P>. Jouw computer zal dan automatisch gaan printen.

Kan ik de video's ook downloaden?

Nee, de video´s kunnen niet gedownload worden. Wel kun je per masterclass de manual met het lesmateriaal downloaden als PDF en opslaan op je computer.

Waar vind ik de datums van de groepscoaching?

Iedere maand kun je twee keer deelnemen aan de live groepscoaching. Hier vind je de datums voor de groepscoaching van deze maand. 

Waar staat de replay van de groepscoaching?

Je kunt de replay's van de groepscoaching terugluisteren in dezelfde maand. Dit betekent dat de opnames maximaal 1 maand terug te luisteren zijn. Hier kun je ze terugluisteren. 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hem dan op support@de-gelukkige-eter.nl

Je ontvangt van ons binnen drie werkdagen een reactie.