Live coaching van Carola

Zet jezelf weer op de eerste plaats in jouw leven!

Iedere maand verzorgt Carola live groepscoachcalls via Zoom. Hierin kun je worden gecoacht door haar persoonlijk bij het managen van je brein in alles waar je op dit moment tegenaan loopt.

Hier vind je de datums van de live coach calls, samen met de Zoom link

Bereik sneller resultaten

Met live coaching kun je enorme stappen maken in het begrijpen hoe je brein werkt en in het leren hoe je jezelf kunt coachen in lastige situaties. Bovendien heb je direct toegang tot Carola en kun je leren van de anderen die gecoacht worden. Het is dus een unieke kans om snel te leren en nog dichter bij jezelf te komen.

Hoe werkt het?

De live coaching vindt plaats via Zoom en duurt max 20 minuten pp en max een uur in totaal. Dit betekent dat er per live coachsessie maximaal 3-4 personen aan bod komen. Op deze pagina vind je alle datums voor de calls van deze maand plus de aanmeldlink voor Zoom. Via deze link kun je op het aanvangstijdstip van de call gelijk inloggen. Je hoeft je dus niet van tevoren aan te melden.

Wanneer je inlogt in de call kom je net als bij een webinar in de uitzending. Carola kiest dan steeds iemand die in de uitzending komt. Die persoon wordt dan live in de uitzending gecoacht (max. 10 minuten pp). Wanneer je wordt uitgekozen, kom je online en kan de rest van de groep meekijken.

De coach sessie wordt opgenomen en kun je hier terugluisteren. De opnames van de sessies blijven beschikbaar in de maand waarin ze zijn gehouden. Vanaf de datum van de eerstvolgende coachsessie van de nieuwe maand komen ze te vervallen. Je kunt dus steeds de meest actuele sessies terugluisteren.

Je gaat enorm veel leren tijdens jouw eigen coaching, maar ook van anderen die gecoacht worden. Veel mensen hebben namelijk dezelfde thema’s en door te zien hoe anderen worden gecoacht, kun je dat heel fijn spiegelen naar jezelf.

Installeer Zoom op je PC, tablet of telefoon

Alle live coach calls worden gegeven via Zoom. Om deel te kunnen nemen aan de call is het daarom belangrijk dat je éénmalig vooraf (doe dit minimaal een dag van tevoren) Zoom installeert op je PC, tablet of telefoon. En alvast een keertje oefent.

Danny heeft twee instructievideo's opgenomen waarin hij je uitlegt hoe je dat kunt doen. Kijk deze dus alvast ter voorbereiding op de call.

Wanneer je de live coach call bijwoont

Plan de tijd in waarop de call wordt gegeven en hou deze tijd vrij voor jezelf. De hele dag draait het waarschijnlijk om alles en iedereen, maar deze tijd is echt voor jou. Des te geconcentreerder je aanwezig bent en ook meedoet (zelfs als je niet gecoacht wordt), des te meer ga je eruit halen voor jezelf.

Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt zodat je aantekeningen kunt maken terwijl anderen gecoacht worden. Spiegel dit aan de dingen die bij jou lopen op dit moment en kijk hoe je de coaching van die ander daarop kunt toepassen. En: ga waarnemen hoe het proces verloopt bij anderen.

Deze coach call wordt opgenomen en kun je hier terug luisteren. Luister de call gerust meerdere keren zodat je echt gaat begrijpen hoe het werkt.