Chocolade amandelfudge

carola-van-bemmelen_eu_chocolade-amandelfudge

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 1-2 UUR

Vet een cakevorm of kleine ovenschaal in en bekleed met bakpapier.

Smelt de cacaoboter au-bain-marie en doe dit samen met de dadels in de keukenmachine. Voeg de amandelpasta, cacao en vaniller toe en draai tot alles goed gemengd is.

Doe de fudge direct in de vorm en zet deze in de koelkast. Laat het minimaal een uur opstijven.

Ingrediënten

VOOR OVENSCHAAL VAN 12 X 20 CM

  • 100 g cacaoboter (te koop in natuurwinkel of online)
  • 200 g Medjoul dadels (zonder pit)*
  • 3 el amandelpasta
  • 3 el cacao
  • 1/2 tl vanillepoeder

In plaats van cacaoboter kun je ook chocolade* van min. 74% gebruiken

Print

Makkelijk bij het koken