Overig – Chili sin carne

EU_recepten_september_2019_chili-sin-carne

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Snijd de ui in stukjes. Verhit olie in een pan en bak hierin de ui zacht op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten en courgette in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de ui en bak deze 5 minuten mee, roer regelmatig. Voeg de kidneybonen, mais, pesto, korianderpoeder, komijnpoeder, cayennepeper toe met eventueel een scheutje water. Laat dit 5 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de fetakaas in kleine blokjes. Roer de fetakaas door de chili en serveer eventueel met een groene salade.

Ingrediënten

VOOR 3-4 PERSONEN

  • 1 ui
  • 2 el kokosolie of roomboter
  • 4 tomaten
  • 1 courgette
  • 400 gram gekookte rode kidneybonen
  • 200 gram gekookte mais*
  • 4 el zongedroogde tomatenpesto
  • 1 tl koriander
  • 1 tl komijn
  • ½ tl cayennepeper
  • 200 gram fetakaas
  • Zout en peper naar smaak
  • Serveren met een groene salade

Print

Makkelijk bij het koken