Bounties

Bereiding
VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 2 UUR
Breek de chocolade in stukken en smelt deze in een pan. Gebruik de helft van het chocolademengsel en verdeel deze over de vormpjes. Zet ze even in de koelkast terwijl je verder gaat met de vulling.
Smelt de kokosolie op laag vuur en roer de kokosrasp, honing en vanille er doorheen. Verdeel de vulling over de vormpjes en zet ze weer in de koelkast.
Als ze iets harder zijn, verdeel dan de overige chocolade over de bovenkant zodat je geen kokos meer ziet. Laat ze opstijven in de koelkast en bewaar ze daar ook.
Ingrediënten
VOOR 8 - 10 STUKS
- 100 gram pure chocolade*
- 1 el gram kokosolie, extra vierge, gesmolten
- 3 el kokosrasp
- 1 tl vanillepoeder
- 1 el rauwe honing of rijststroop *
- Ook nodig: mini muffin vormpjes van papier of siliconen