Brood – Alternatief broodje kip-kerrie

carola-van-bemmelen_EU_broodje-kip-kerrie

Bereiding

LET OP: KOOK DE KIP DE AVOND TEVOREN

Een absolute favoriet! Kook in de avond een aantal kipfilets met wat Keltisch zeezout. De bouillon gebruik je voor een lekkere soep en de kip verwerk je in deze supersandwich en gebruik je voor andere lunchgerechten!

Maak de koude kipsalade door de kip met de mayonaise te mengen. Maak dit op smaak met peper en zout en voeg de kerrie toe. Beleg de boterham met de avocado, doe de kipsalade erop en eindig met een toef rucola.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 2 crackers of 2 sneetjes suikervrij roggebrood
  • 1 kipfilet gekookt en in stukken getrokken
  • 2 el Ton´s mayonaise
  • ½ avocado, geprakt
  • Beetje rucola
  • Flinke snuf kerrie

Print

Makkelijk bij het koken